Tips voor glaslijm

 <a href=glaslijm vol ontzag ” style=”width:auto; max-height:373px; height:auto; max-width:32% margin:0px 10px;”>

In tegenstelling tot gewone superlijm heeft glaslijm een butylformule, die zorgt voor een langdurige hechting. Dit type lijm hecht glas aan glas en aan andere materialen. Het is perfect voor het repareren van gebroken of afgebroken stukken. De butylformule is ook geurloos, dus je kunt hem veilig in de buurt van kinderen gebruiken.

Bereid bij het aanbrengen van glaslijm het oppervlak voor voordat u het aanbrengt. Een vochtige doek helpt overtollige lijm te verwijderen. Een scalpel of een stanleymes kan ook worden gebruikt om de lijm vrij te werken. Het is belangrijk om het oppervlak grondig te reinigen, omdat overtollige lijm een sterke hechting kan voorkomen. Als de lijm te dik is, kun je deze wegschrapen met een scheermesje.

Glaslijm is een kleurloze, transparante lijm die glas gemakkelijk aan elkaar hecht. Het is geweldig voor verschillende doeleinden, van glasambachten tot reparaties van alledaagse voorwerpen. De lijm heeft verschillende viscositeiten voor verschillende toepassingen. Een lijm met een lagere viscositeit is geschikt voor grotere glasoppervlakken, terwijl een hogere lijm beter is voor kleinere oppervlakken. Een lijm met een lage viscositeit voorkomt ook openingen tussen de stukken. De lijm is ook taai en kan veel druk- en stootschade weerstaan.

Lijmen op epoxybasis zijn de sterkste van alle glaslijmen. Deze lijmen kunnen bijna elk oppervlaktemateriaal verlijmen en zijn vooral handig voor het verlijmen van glas en metalen voorwerpen. Ze zijn meestal verkrijgbaar in tweedelige mengsels die zowel de hars als de verharder bevatten. Ze kunnen worden gekocht in stopverf of vloeibare vorm.

Meer informatie op: https://www.123lijm.com