Gids voor doe-het-zelf radiatorombouw

Heeft iemand hier een radiatorombouw gedaan in een vorige Cherokee? Nou, ik sta op het punt er zelf een te beginnen en wil een paar echt coole tips, dus ga niet naar buiten en koop (extra stukken) !! wat ik voorstel is om eerst uw fabrieksradiator te controleren op lekken. Ik deed dit bij mijn eerste auto, dan weer bij mijn laatste auto en opnieuw vond ik overal lekken! kijk dus goed, onder de voorste voetrubbers, bij de voorwielaangedreven spiegels, onder de voorstoel (bij een opgetilde auto) en onder de bovenkant van het achterste zonnedak. Dit geeft je een goed idee van hoeveel ruimte je nog hebt voor je radiator om in te werken en geeft je een idee van welk type radiatorombouw je wilt gebruiken.

radiator conversie

Dus laten we beginnen met kraken, nadat u uw radiator hebt gevonden, waarvan ik aanneem dat deze ondersteboven is, opent u de radiatorafdekking / kuip en zoekt u naar de pakking. De pakking is gemaakt van staal, zorg ervoor dat het niet van rubber is, want ik heb vreselijke ervaringen gehad met rubberen pakkingen op mijn radiator radiatorbekleding fenomenaal. Mogelijk moet u de moer op de pakking losdraaien om deze te kunnen verwijderen. Als u het niet kunt vinden, neem dan een schroevendraaier of koevoet en tik zachtjes op de radiator om eventuele luchtbellen te verwijderen. U moet nu uw montagebeugels lokaliseren, uw radiator nemen en naar de bevestigingspunten aan de achterkant van de radiator kijken, zorg ervoor dat uw radiatorbouten stevig zijn vastgedraaid. Zet nu uw radiator weer in elkaar en installeer de pakking opnieuw.

Dit was zo leuk en ik weet zeker dat je zult denken: "Wat dacht ik dat het gewoon een gek is"! Fout, je hebt nu een radiator met een pre-fabricage schroefdraadstartring en een schroefdraadeindkap! Het is zo makkelijk! Dus wat zeg je, probeer het eens, je hebt alles wat je moet weten op één plek, het is waarschijnlijk alsof je een vuurtje blust, als je het goed doet, doet je radiator 90% van het werk!

Voor meer informatie klik je hier: https://123ombouw.nl